Wilt u ook het beste voor uw paarden?

 

Vraag een offerte aan

Manege verlichting

Paarden zijn gevoelig voor de frequentie van traditionele TL – buizen. Deze frequentie komt door de 50 hertz in het 230 volt lichtnet in Nederland. Dit houdt in dat de lamp eigenlijk per seconde 50 keer aan en uit gaat. De hersenen van de paarden proberen dit proces te corrigeren maar dat veroorzaakt vermoeidheid en slechter functioneren. Paarden zijn nog gevoeliger voor het knipperen dan mensen. In tegendeel tot TL verlichting knippert LED niet.

 • Tot wel 70% besparen op energiekosten

 • De LED lamp gaat 50.000 branduren mee

 • Een snelle terugverdientijd

 • In alle lichtkleuren verkrijgbaar

 •  5 jaar garantie

 • Subsidie ontvangen voor je investering

 • Actievere en gezondere paarden

 • Mogelijkheden tot beter visueel contact

 • Betere vruchtbaarheid

 • Minder dikke wintervacht

 • Geen ‘lichtcirkels’ in rijhallen

Gezonde en actieve paarden LED verlichting

Onze producten

3XL LED High Bay UFO

High Bay UFO LED verlichting 3XL SolarSolutionsPhilips 3XL SolarSolutions

Besparingen tot wel 70% en nul onderhoud zonder compromis op helderheid of licht kwaliteit.

Ontworpen als vervanging voor HPI 250/400W armaturen, biedt de 3XL UFO High-Bay klanten alle voordelen van LED verlichting – instant aan en uit, uitstekende lichtkwaliteit, langere levensduur, en verminderd energieverbruik en onderhoud.

De 3XL UFO High Bay is voorzien van topkwaliteit Philips LED chip, Meanwell driver, aanbod verschillende lichtverdeling engel. Het is gecertificeerd door de CE, RoHS, LM79, enz. Het is ook getest door vele andere Europese instituten en laboratoria met uitstekende resultaten.

3XL LED Buizen

LED Buizen 3XL SolarSolutions LED verlichting

LED buizen dienen als vervanger van uw bestaande fluorescentie TL-lampen. Vervanging levert u een besparing op die kan oplopen tot wel 60% op uw energiekosten. De terugverdientijd is hierdoor slechts 2 – 3 jaar!

TL lampen geven rondom(360gr) licht, hierdoor gaat er doorgaans het nodige licht verloren, wat het rendement negatief beïnvloed. De 3XL LED buis heeft een stralingshoek van 140-150 graden, waardoor er nagenoeg geen licht verloren gaat. Hierdoor is het rendement op de werkvloer doorgaans hoger dan met de conventionele TL buizen.

Voor de meest voorkomende wattages en lengtes zijn LED vervangers leverbaar, denk hierbij aan 18w(60cm), 36W(120cm) en 58W(150cm)

3XL LED Floodlights

Floodlights 3XL SolarSolutions LED verlichting
De 3XL Floodlight serie wordt voornamelijk toegepast voor het verlichten van gevels, objecten etc.
De schijnwerper met krachtige LED’s als lichtbron is zeer energiebesparend!
Deze lamp wordt geleverd met voeding en compleet met een verstelbare montagebeugel, zodat u uw floodlight in de gewenste houding kan verstellen.
Uitvoeringen zijn er vanaf 10 Watt tot 150 Watt en zijn allemaal uitgevoerd met Beschermingsfactor IP65, dit geeft aan dat het armatuur bestand is tegen stof en alle weersinvloeden.
Dit zorgt voor een langere levensduur van de LED Bouwlamp/Floodlight.

Heeft u vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op

Neem hier contact met ons op