Sportveldverlichting

Vraag een offerte aan

Sportveldverlichting

 

Sportbeoefening wordt gestimuleerd door de overheid en de intensiteit neemt nog steeds toe. Zodra het schemerig wordt is het van belang dat er verlichting aanwezig is, zodat ook in de donkere avonduren gebruik kan worden gemaakt van de kostbare velden. Voor het ontwerpen van een lichtplan komt onze LED specialist langs en berekend precies wat u nodig heeft aan licht.  De LED specialist zorgt ervoor dat de richtpunten voor elke schijnwerper nauwkeurig vastgesteld wordt conform de Europese richtlijnen en de normen van de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde NOC*NSF.

 

  • Tot wel 70% besparen op energiekosten

  • De LED lamp gaat 50.000 branduren mee

  • Een snelle terugverdientijd

  • In alle lichtkleuren verkrijgbaar

  •  5 jaar garantie

  • Subsidie ontvangen voor je investering

Onze producten

3XL Sportveldverlichting

Sportveldverlichting bij 3XL SolarSolutions Groothandel in LED verlichtingSportveldverlichting bij 3XL SolarSolutions Groothandel in LED verlichting
Sportveldverlichting bij 3XL SolarSolutions Groothandel in LED verlichting

Met LED sportveldverlichting bespaart u gemiddeld wel 50% op uw energieverbruik. Buiten dat ontvangt u bij ons 5 jaar garantie.

Veel sportvelden zijn voorzien van gaslampen, die 2000W verbruiken. Onze LED lampen verbruiken 1200W en gaan direct aan in tegenstelling tot gaslampen die soms tot wel 15 minuten nodig hebben om volledig te branden.

Ook kunt u 30% terugkrijgen van uw investering via de SDE subsidieregeling.

Heeft u vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op

Neem hier contact met ons op